Kunst Route 2019

1 mei 2019  |  Photoshop  |  Geen reacties

Afgelopen April was de kunst route hier in Spijkenisse. (Gemeente Nissenwaard). Voor mij de eerste keer dat ik mee deed. Het was geweldig!. Niet in eerste instantie de bedoeling werk te verkopen. Ik had ook geen prijzen vermeld, maar gewoon om te zien hoe mensen zouden reageren op mijn werk. En ik moet zeggen..ik was blij verrast door alle enthousiaste reacties en positieve berichtjes in mijn gasten boek. Kunst is en blijft een persoonlijk iets. Ik maak wat ik mooi vind..en hoop daar mensen mee te bereiken en vooral..ook aan het denken te zetten. Het gaf mij in elk geval het gevoel op de goede weg te zijn. Creëren van Fine Art photography is zo ontzettend leuk dat ik er bijna dag en nacht mee bezig ben. (Photoshop, ideeën creëren, Foto’s maken op de juiste plekken) Er zijn nog genoeg ‘plaatjes’ in mijn hoofd..nu nog omzetten naar Art.. 😉 … de mooiste reactie die ik mocht ontvangen was vd Heer en Mevr. Willemse.. “Kunstzinnig, creatief op hoog niveau. Complimenten!”.. Mooi toch?.. 🙂Previous post
No comments yet

Comments are closed.