Biografie Arrianne

Sinds vijfentwintig jaar hou ik mij actief bezig met fotograferen. Zowel professioneel als hobbymatig.  Ik ben ooit begonnen met een analoge Olympus spiegel reflex camera. Puur hobbymatig, maar al direct verslaafd. Ik volgde een fotografie cursus bij 'T Oude Raadhuys, Centrum hedendaagse beeldende kunst in Spijkenisse. Daar leerde we alles over Iso, Diafragma, sluitertijd en belichting. Wekelijks namen we onze foto's mee om die te laten beoordelen door onze leraar. Veel geleerd en opgestoken.  Na een paar jaar kwamen de eerste digitale camera's op de markt. De G3.. Ook heel veel plezier aan beleefd!

"Fotografie is geen werk.., fotografie is een passie voor mij.."

Toen ik in 2009 besloot professioneel te gaan vond ik dat daar ook een professionele camera bij hoorde. Vandaar dat ik vanaf dat moment bijna alleen nog maar fotografeerde met de Canon EOS 7D, een pracht camera met legio mogelijkheden. Samen met de 10-22mm lens, de 24-105mm L lens, de 50 en 100 mm lenzen -allen van Canon-  beleef ik heel veel plezier aan fotografie.

Toch kon ik de verleiding full frame te gaan niet weerstaan en schafte in september 2011 de Canon 5D mark II aan. Deze camera gebruik ik voor studio fotografie en daarnaast ook op vakantie. De 7D werd de back-up camera.

Naast fotografie is Photoshop een grote passie van mij.

.
.