Goed gevoel

15 augustus 2018  |  composities / compulatie / Conceptual Photography / Manipulatie / Photoshop  |  Geen reacties

Nadat ik het boek had gekocht van Brooke Shaden en naast tutorials ook wat lessen online had gevolgd. Ging ik aan de slag met de zoveelste poging iets te creëren wat echt goed voelde.. En het lukte. Simpel maar daar bleek ook gelijk een beetje het geheim in te liggen. Maak het niet te druk, niet teveel items in een foto die teveel afleiding. Deze foto is gemaakt tegen een witte muur, statief en later de rits van een leren jack gefotografeerd om deze te blenden in de foto (mijn rug) . Qua compositie, kleuren en sfeer vond ik hem gelijk geslaagd. Als inspiratie en motivatie om door te gaan heb ik deze foto afgedrukt en in een mooie zwarte lijst opgehangen boven mijn pc. Zodat ik dagelijks herinnerd werd aan het feit dat als je lang genoeg oefent..je uiteindelijk het gewenste resultaat behaalt. Want..dit is het begin….Previous post

Next post
No comments yet

Comments are closed.