Compilatie van ‘Hunger’

21 oktober 2018  |  Photoshop  |  Geen reacties

‘Hunger’ is een surrealistische  afbeelding van in totaal 10 foto’s. De achtergrond in Tanzania, het kistje wat ik drie keer moest fotograferen in een ander perspectief. De appels aan de touwtjes en mezelf. Wat vooral belangrijk was , was dat ik rekening hield met het perspectief. Om het realistisch te maken dat ik hoger stond dan de kijker.. (omdat ik uiteraard op drie kistjes stond) heb ik mijn camera laag op het statief gezet en ben ik zelf op de tafel gaan staan. Als je zelf ook wilt experimenteren met Photoshop en het maken van surrealistische afbeeldingen let dan niet enkel op het geheel, maar minstens zo belangrijk zijn de details.  1 klein detail klopt niet in deze afbeelding. Zie jij hem? 😉Previous post

Next post
No comments yet

Comments are closed.