Compilatie van ‘Hunger’

21 oktober 2018  |  Photoshop  |  2 reacties

‘Hunger’ is een surrealistische  afbeelding van in totaal 10 foto’s. De achtergrond in Tanzania, het kistje wat ik drie keer moest fotograferen in een ander perspectief. De appels aan de touwtjes en mezelf. Wat vooral belangrijk was , was dat ik rekening hield met het perspectief. Om het realistisch te maken dat ik hoger stond dan de kijker.. (omdat ik uiteraard op drie kistjes stond) heb ik mijn camera laag op het statief gezet en ben ik zelf op de tafel gaan staan. Als je zelf ook wilt experimenteren met Photoshop en het maken van surrealistische afbeeldingen let dan niet enkel op het geheel, maar minstens zo belangrijk zijn de details.  1 klein detail klopt niet in deze afbeelding. Zie jij hem? 😉Previous post

Next post

Comments

Irma Felix juni 28th, 2019 at 18:17   

Hoi Arrianne, wat super leuk om te lezen dat je ook zo weg bent van Brooke. Ik heb haar nog maar pas “ontdekt” en kwam ineens op jou site terecht hoe leuk is dat… . Ik ben ook al erg lang aan het photoshoppen en volg veel tutorials op YouTube. Mijn favorieten zijn Glen Dewis en Piximperfect!. Maar jij hebt een workshop gevolgd bij haar? En dat boek.. is dat wat? Je kan nu ook videolessen van haar krijgen.. heb je die ook gedaan? Groetjes Irma.
Oja.. jou foutje is DENK ik het onderste kistje.. staat verkeerd om.. 🤔.. doeiii 😁

Arrianne Rijnaard augustus 1st, 2019 at 14:29   

Sorry dat ik nu pas reageer op je berichtje. Ik krijg zo veel spam dat ik eigenlijk nooit meer naar de reacties kijk. Ja..ik ben begonnen met Youtube, maar ook wat workshops van haar gevolgd online. Vooral de aanpak – hoe om te gaan met galleries- en het – zakelijke gedeelte- etc etc. vond ik erg leerzaam.

Nee..haha..de fout is dat ik mijn hand verkeerd hou. ik probeer een appel te pakken en heb mijn vingers alsof ik een envelop pak. 😉

Leave a Comment