Brooke Shaden

30 juli 2018  |  compulatie / Conceptual Photography / Manipulatie / Photoshop  |  Geen reacties

Zoals ik eerder schreef heb ik mijn eerste stappen gezet in de wereld van Photoshop en manipulatie of wel conceptual Photography dmv een workshop te volgen bij Adrian Sommeling. Veel geleerd en ook geregeld afbeeldingen gemaakt. Echter wilde ik liever de kant van Art op gaan. Iets wat iemand ook echt aan de muur zou willen hangen. Één van mijn eerste pogingen was de afbeelding van mijn blog hieronder. Twee dagen mee bezig geweest en toentertijd best tevreden met het eind resultaat. Toen ik Brooke virtueel tegen kwam op internet voelde het als een soort ‘thuis komen’. Ik was direct enorm gefascineerd door haar prachtige Kunst. Brooke is naast een getalenteerd artiest ook een gul persoon. Ze deelt namelijk. Niet enkel haar tutorials maar zeker ook haar inspirerende manier van praten. Ik kan uren naar haar luisteren!. Begin dit jaar heb ik haar boek gekocht en de stap gezet om naast mijn studio Fotografie met newborns ook deze kant van fotografie aandacht te geven. Tenslotte is mijn beroep gegroeid uit een hobby en het gevaar is dat als je het druk krijgt met je werk..je de hobby kant gaat vergeten en dat is zonde!. Juist omdat ik er zoveel plezier en energie uit haal. Vandaar…deze site…Previous post

Next post
No comments yet

Leave a Comment